Lekala krojevi

Ono što je karakteristično za Lekala krojeve je to da sistem konstruira krojeve po korisnikovim mjerama i po tome se razlikuju od krojeva tiskanih prema konfekcijskim veličinama.


Kako to funkcionira ?

Nakon što odaberete model i unesete tražene mjere : visinu, opseg grudiju, opseg ispod grudiju, opseg struka i opseg bokova, sistem automatski izračuna konstrukcijske mjere (dužinu leđa, širinu prednjice i sl.) .
Za svaki model razvijene su posebne dizajnerske metode .
Krojevi se konstruiraju prema tim metodama uzimajući u obzir individualne mjere.


Da li odjeća sašivena po Lekala krojevima dobro pristaje?

O tome bi se dalo raspravljati. Jedni vole komotniju odjeću, drugi užu. Kad je riječ o ženskoj odjeći, stvar je kompliciranija. Ukusi se razlikuju...
Kako odjeća sašivena po Lekala krojevima pristaje ovisi o tome kako je dizajner zamislio model i prema tome razvio metodu konstrukcije .


Kako je moguće konstruirati kroj po mjeri sa samo 5 veličina?

Da bi se konstruirao kroj, sistem koristi 12- 20 mjera, ne samo 5. Program konstruira osnovni kroj baziran na 80 glavnih mjera, a zatim prilagođava kroj prema korisnikovim mjerama.


Upute za kupovinu

Krojevi se mogu kupiti pojedinačno i u paketima.
Više na ovom linku
Plaćanje se vrši putem PayPala . Nakon potvrde o plaćanju dobit ćete e-mail s PIN kodom (4-znamenkasti broj) za naručivanje.Nakon toga dobit ćete drugi email s obavijesti o broju jedinica(krojeva) pridruženih vašem korisničkom računu (e-mailu).
PIN je potreban kao dvostruka autentifkacija vašeg računa i unosi se kod narudžbe kroja.
Krojevi se mogu naručiti i po konfekcijskim veličinama. Pri tome se poslužite nekim od sustava označavanja odjevnih veličina. Tablice veličina koje određuju Hrvatske norme (HRN) možete naći ovdje.
KUPI KROJ


Formati za ispis

.plt ili .pdf  kroj u vektorskom obliku za printanje na ploterima
.pdf  kroj podijeljen na listove papira formata A4 ili A3 s marginama od 1cm. Printa se programom Adobe Reader kojeg možete preuzeti ovdje.
Alternativni programi mogu prouzrokovati greške.


Lekala krojevi su proizvod tvrtke Vilar Soft, Moskva, Rusija.Krojevi po mjeri uzimajući u obzir individualni oblik tijela.

Za printanje krojeva u .pdf formatu potreban vam je Adobe Reader.
Besplatan je i možete ga preuzeti ovdje

Do sada je preuzeto 61546 besplatnih krojeva.

Secure payments by PayPal