Početna Pitanja i odgovori

Zašto se registrirati?

Portal Krojačica.net je namijenjen svima koji se profesionalno ili za svoje potrebe bave šivanjem ili bilo čime što je sa šivanjem vezano na bilo koji način. Besplatnom registracijom imate mogućnost koristiti sve servise portala Krojačica.net. Možete ostalim korisnicima pokazati što ste sašili sebi ili drugima, što ste obukli za školu, posao,svadbu, krizmu, izlazak, dakle ono što se stvarno nosi.
Svi oni koji nešto kreativno rade, imaju ili žude za nekim mjestom koje je samo njihovo, gdje će na miru ostvarivati svoje ideje. Neki su te sreće pa imaju cijelu prostoriju za sebe, pa makar to bila preuređena garaža, tavan ili podrum, dok se drugi moraju zadovoljiti četvrtinom stola u dnevnom boravku.Pa da vidimo taj vaš kreativni kutak!
Kao registrirani korisnik možete komentirati kolekcije i kreacije ostalih korisnika, tražiti savjete, razmjenjivati iskustva, a ako ste, na daj Bože, ostali bez posla, slobodno objavite oglas u rubrici Tražim posao ili ga potražite u rubrici Tražim djelatnika. Želimo Vam puno sreće u potrazi za poslom!
Ukoliko ste poslodavac i imate potrebu za djelatnikom, iskoristite mogućnost besplatne objave oglasa u rubrici Tražim djelatnika ili ga potražite u rubrici Tražim posao. I Vama želimo da pronađete odgovarajuæeg i kvalitetnog djelatnika!


Kako se registrirati?

Sam postupak registracije traje svega par minuta. Za početak potrebno je imati valjanu e-mail adresu. U gornjem desnom kutu potražite bijeli gumb na kojem piše "Registracija". Klikom na taj gumb, otvorit će se obrazac za registraciju. Sva polja je potrebno ispuniti traženim podacima. Prije toga svakako pročitajte Uvjete korištenja.Na dnu obrasca nalazi se gumb na kojem piše "Registriraj se".Kliknuvši na taj gumb, završili ste prvi dio registracije. Za nekoliko trenutaka na Vašu e-mail adresu (onu koju ste unijeli u obrazac), stiže e-mail s Vašim podacima i uputstvom kako aktivirati Vaš račun. Slijedite uputstva i za par trenutaka svi servisi portala Krojačica.net su Vam dostupni i spremni za korištenje!


Kako objaviti oglas?

Da biste mogli objavljivati oglase morate biti registrirani i prijavljeni.U desnom gornjem kutu nalazi se bijeli gumb na kojem piše "Prijava".Klikom na taj gumb otvorit æe obrazac koji je potrebno ispuniti traženim podacima.Nakon klika na crveni gumb "Prijava" otvara se sučelje nazvano MojKroj namijenjeno samo Vama.Na lijevoj strani nalaze se izbornici, a na samom dnu izbornik "Predaja oglasa". Izaberite opciju koja Vama odgovara i slijedeći upute Vaš oglas će biti objavljen za par trenutaka!